T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü Çankırı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Hasta Hakları Yerinde Değerlendirme Birimimiz Ziyaretlerine Devam Ediyor...

Güncelleme Tarihi: 28/03/2019

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü ‘nün emirleri doğrultusunda kurulan Hasta Hakları Yerinde Değerlendirme Birimimiz, Başhekimimiz Sayın Dt. Seyfi Barış EKŞİ ‘nin de iştirak ettiği 28.03.2019 tarihli değerlendirmesinde; Sağlık Tesisimize başvuran hastalarımızı ve hasta yakınlarımızı poliklinik bekleme alanları, hasta kabul ve sağlık tesisimiz bahçesinde ziyaret ederek görüş, öneri ve şikayetlerini dinlemiştir. Yerinde değerlendirmemiz ve ziyaretimiz esnasında hasta ve hasta yakınlarımızın, her türlü görüş, öneri ve şikayetlerini hasta hakları birimine şahsen veya web sitemiz üzerinden  iletebilecekleri hatırlatılmıştır.

Hasta ve Hasta Yakınlarımız yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, verilen hizmetlerden ötürü birimimiz nezdinde Başhekimliğimize ve Bakanlığımıza teşekkürlerini iletmişlerdir.

• hastahaklarıiyerindede-1 (1).jpg
  • hastahaklarıiyerindede-1 (2).jpg